BUDI DIO DOBRINJE

Predmet:PONUDA ZA SPONZORSTVO PRAVNA I FIZIČKA LICA

 

Poštovani,

Fudbalski klub Dobrinja osnovan je 1972. godine, sa glavnim ciljem okupljanja mladih ljudi oko fudbala na području Novog Grada. Kroz sve godine postojanja, nastojali smo pružiti mogućnost mladim ljudima da naprave prve fudbalske korake, što pokušavamo činiti i danas.

FK Dobrinja je u ovoj godini izvršio promjenu Uprave i Nadzornog odbora, u koji su došli entuzijasti, čiji je osnovni moto, kroz daljni rad fudbalskog kluba i projekat Škole fudbala, promocija zdravog odrastanja mladih ljudi, koji kroz bavljenje fudbalom stiču navike zdravog življenja.

 

Nova Uprava je pokrenula aktivnosti na promociji kluba kroz web stranicu i članske kartice, te su nabavljeni novi dresovi i dodatna sportska oprema za prvi tim.

Ono na što smo posebno ponosni je što FK Dobrinja baštini uspomenu na našeg tragično stradalog člana Želimira Vidovića-Kelija, kroz godišnji “ Memorijalni fudbalski turnir Želimir Vidović-Keli“ u kojem učešće uzimaju i veliki klubovi poput FK Sarajevo i NK Željezničar.  Organizacijom turnira želimo pokazati da veliki igrač i čovjek koji je svoju veličinu dokazao i u prvim danima odbrane bh. prijestonice ne smije biti zaboravljen. Želja nam je pomoći da memorijal preraste u još veći i jači turnir.

Izvršili smo podmlađivanje ekipe, te sada okosnicu čine fudbaleri od 16-17 godina, sa ciljem da dostojno prezentujemo Dobrinju i Općinu Novi Grad.  FK Dobrinja se takmiči u Kantonalnoj ligi, međutim zbog teškog stanja u sportskim kolektivima na području naše opštine došli smo u situaciju da bez Vaše pomoći nećemo moći nastupati u predstojećoj sezoni.

Kao logičan slijed, nameće se potraga za sponzorima kluba, koji bi zauvrat imali mogućnost da svoju kompaniju reklamiraju kroz banere na utakmicama i dresovima, te Vam se ovim putem obraćamo sa ponudom za sponzorstvo za pomoć u nastavku takmičenja u sezoni 2016/2017.

Prema rejtingu i mogućnostima Vaše kompanije nudimo Vam slijedeće opcije:

Generalni sponzor: 5.000 KM - Uz naziv kluba dodaje se ime Generalnog sponzora.

(Npr.: _____________FK DOBRINJA)

Na terenima pružamo mogućnost isticanja  reklamnih panoa broja i dimenzija po izboru Generalnog sponzora.

Mogućnost postavljanja promotivnog štanda i postaljanja promotivnog balona.

Isticanje loga  Generalnog sponzora u printanim i elektronskim medijima.

 

Zlatni sponzor2.000 KM – isticanje u printanim i elektronskim medijima u sklopu turnira i postavljanje  5 reklamnih panoa, printanje loga na turnirskim majicama, kao i dresovima, printanje loga na reklamnim materijalima i pozivnicama.

Sponzor +1.000 KM – isticanje u printanim i elektronskim medijima u sklopu turnira i postavljanje  3 reklama panoa, , printanje loga na reklamnim materijalima i pozivnicama.

Prijatelj kluba: 100 KM – članska kartica sa logom kluba

FK Dobrinja je otvorena za saradnju sa pravnim i fizičkim licima koje imaju želju, volju i mogućnost da nas podrže u našoj ideji, da svi zajedno osiguramo nastavak postojanja kluba, kao da i unaprijedimo rad kluba.

Ukoliko ste Vi raspoloženi da uzmete učešće u ovom projektu, više informacija možete dobiti od kontakt osoba, kako slijedi:

               

--

--

 

 

S poštovanjem,